Chi-Wit massage

Je wervelkolom zien als je levensboom.

Steeds vaker zie je dat mensen hun buigzaamheid kwijt zijn. Dit hoeft niet altijd fysiek te zijn, dat kan het wel worden. In de wervelkolom komen zenuwen samen, deze staan in verbinding met de rest van het lichaam. Als de energie goed kan stromen door de wervelkolom werkt het door op de organen, harmoniserend. Door stress en andere oorzaken kan er veel spanning, pijn en moeheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. Daarom is het zo belangrijk dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan, zodat het zelfgenezend vermogen in beweging blijft. Deze bijzondere massage die een combinatie is van verschillende technieken zorgt ervoor dat de natuurlijke lichaamsenergie, ook wel Kundalini energie genoemd, vrijer gaat stromen.

Kundalini enerige is de spirituele kracht in mensen, deze levensenergie stroomt door ons hele lichaam en bepaalt onze vitaliteit, veerkracht en gezondheid. Als deze niet vrij kan stromen kunnen allerlei klachten ontstaan zoals frustratie, boosheid of andere remmingen.
Bij deze massage ligt de nadruk op de rug en achterkant van de benen, indien gewenst wordt afgesloten met een korte voetenmassage.