Kindermassage

Maakt hun 'IK' sterker, geeft zelfvertrouwen.

Vanaf jonge leeftijd is een massage voor opgroeiende (overgevoelige) kinderen een ideale manier om hen te helpen zich bewuster te zijn van hun lichaam. Massage is een goede ontspanningsmethode, ook voor gevoelige kinderen. Het helpt hen om beter in het lichaam (het huis) te komen, te aarden en zich weer bewust te worden van hun lichaam en geest.

Het ontspant hun spieren en bevordert de beweegbaarheid van de botten, zodat ze soepeler en minder gespannen in het leven staan.  Ze zullen minder stressgevoelig worden en beter slapen.

Met massage stimuleer je de verwijdering van afval- en gifstoffen, zo stimuleer je ook het zelfgenezend vermogen van hun lichaam en geest. Werkt zeer preventief!

De ontspanning tijdens een massage geeft ze innerlijke rust en het bewustzijn van hun eigen lichaam, gevoelens en emoties. Kindermassage sterkt, maakt ze minder kwetsbaar, fysieke en psychische weerstand worden ondersteund. Hun innerlijke kracht wordt opgevlamd, doordat ze zich begrepen, veilig en goed voelen zoals ze zijn. Dit maakt hun eigen ‘ik’ sterker, zodat ze hun gevoeligheid, kwetsbaarheid en intuïtie als kracht leren gebruiken en zelfvertrouwen opbouwen.

Deze massage wordt gegeven aan kinderen van 4 tot 12 jaar.