Kokosstempelmassage

Een verzorgende Wellness-behandeling waar je blij van wordt.

Een oppepper voor je huid, de huid herstelt, het verwijderd dode huidcellen, versterkt het immuunsysteem en geeft nieuwe energie. Kokos stabiliseert het bindweefsel, verstevigt de huid en zorgt voor meer spankracht. Tevens functioneert het als inspiratiebron om emotionele stress los te laten en zo het zelfbewustzijn en de levensenergie terug in harmonie te brengen.

De behandeling begint met een lichte scrubmassage en wordt vervolgd met twee pure kokosstempels. De kokos geeft olie af zodat het een masserende stempelmassage is die zeer aangenaam aanvoelt. De vrijkomende geur geeft je een exotisch vakantiegevoel…

De kruidenmix voor de scrubstempel: limoenblad, mangostone, limoenschil, zeezout en kokosvlokken. Door het verwarmen van de stempel met stoom komen de krachten en aroma’s van deze kruiden vrij.

Uitwerking: door het scrubben worden dode huidcellen verwijderd. Met de kokosstempels wordt de huid zijdezacht, krijgt de huid meer spankracht en een mooiere tint en kom je in harmonie met jezelf.