Ontspanningsmassage

Massage is de kunst van het aanraken en het aangeraakt worden.

Een ontmoeting van mens tot mens. Een vorm van contact waarin je spanningen en emoties kunt loslaten, je lichaam (opnieuw) kunt ontdekken en waarvan je bovenal kunt genieten.

Een intuïtieve ontspanningsmassage is een vorm van aanraking en aandacht die je dichter bij jezelf kan brengen. Door de haastige manier waarop wij mensen door het leven gaan, raken we het contact met onszelf kwijt en staan we niet stil bij wat we eigenlijk nodig hebben.

Deze massage, waarbij gebruik gemaakt wordt van warme olie en diverse strijkingen en diepere knedingen zorgen ervoor dat je geestelijk en lichamelijk ontspant. De energie gaat beter doorstromen en het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt groter. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam en geest, body and mind.

Tijdens de massage hoef jij helemaal niets. Het enige waar ik je toe uitnodig is om in stilte te voelen wat het met je doet. Hoe voelt het in jouw lijf? Wat voel je in je lijf? Even helemaal uit de drukte van de dag en uit je hoofd. Word je bewust van onder andere (spier)spanning, warmte, rust en/of onrust. Om daarna ‘als hernieuwd’ het leven van alledag weer op te pakken.