Over Mij

en mijn massagepraktijk

Image

Mijn naam is Nancy Janssen, geboren en getogen in Gemert, heb een partner en twee kinderen. 

Een aantal jaren geleden kwam ik mezelf tegen, mijn lichaam wilde me iets vertellen. Tekenen dat ik teveel hooi op mijn vork nam en de lichamelijke ongemakken daarvan ondervond, uitten zich toen. Ik ben op zoek gegaan naar een manier om me te kunnen ontspannen en dat heb ik gevonden in het masseren!

Massages heb ik al lang fijn gevonden, toen iemand me zei dat ik iets met mijn handen moest gaan doen en dat ik daarmee mensen kon helpen, bevestigde dat mijn gevoel!

Ik ben met de basiscursus intuïtieve ontspanningsmassage begonnen bij Sabaaydi massageopleidingen. Meteen daaropvolgend de vervolgcursus omdat het me zo inspireerde en tegelijkertijd innerlijke rust gaf en vooral positieve energie. Heb er veel fijne mensen ontmoet die zich tijdens de cursus ook bewust werden van het aanraken en aangeraakt worden. Nadat ik mijn diploma tot intuïtief masseur had behaald, heb ik nog verschillende workshops gevolgd, waaronder de hotstone massage, kokosstempel massage, Chi-Wit massage, kindermassage, schouder-/nekmassage, Thaise voetreflexmassage en de Deep Tissue massage.

Recentelijk heb ik de cursus klankschaalmassage gevolgd, ook heel mooi hoe je met de klanken en trillingen van de klankschalen fijn kunt ontspannen, hierover binnenkort meer.

Nog elke dag geniet ik van mijn uitgegroeide hobby en de passie voor het masseren. Heel fijn om mensen te laten voelen wat aanraking tijdens een massage kan doen met lichaam en geest.

Ik heet je van harte welkom bij Relax N Sense!